Top

Час путем интернета се обавља тако што је са једне стране дете које испред себе има један лаптоп или десктоп рачунар са камером, а са друге стране је учитељица. Путем Skype или Zoom апликације ученик и учитељица комуницирају усмено, али и писмено када се учитељичин екран прикаже на дететовом рачунару. У току овакве комуникације могу се играти и занимљиве игре или приказивати необичне презентације које детету омогућавају да лакше прати и да боље разуме градиво.

Час траје 45 минута. Можемо држати један час који траје 45 минута или двочас у трајању од 90 минута, у зависности од потреба и могућности детета.

Двочас можете заказати тако што закажете два часа од 45 минута, један одмах после другог.

Часове држе учитељице које су радиле или и даље раде у некој основној школи у настави или у боравку. То су учитељице које су искусне у држању индивидуалних и групних часова путем интернета, које су иновативне и које знају да помогну Вашем детету да лако савладава школске обавезе.

Са нама је учење лако!

Кликом на дугме ”Закажите информативни разговор” можете
одабрати када Вам одговара да Вас контактирамо са циљем да добијете све потребне информације и потенцијално закажете први час.